Η πρώτη εφημερίδα για τα Παρακαμπύλια Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Νίκος Τσαβαλιάς   
22.07.09
Η πρώτη εφημερίδα για τα Παρακαμπύλια είναι πλέον γεγονός. Το όνομα αυτής: Ακρόπυργος, το πιο παλιό ιστορικό μνημείο του Δήμου μας, ο γνωστός και ως Πύργος του Ακροποτάμου.
Η εφημερίδα είναι 8σελιδη, διαστάσεων Α3 και κυκλοφορεί σε 1000 περίπου φύλλα.
Εκδίδεται με πρωτοβουλία του συλλόγου Παρακαμπύλιων Νέων, διότι θεωρήσαμε βασικό ότι δεν μπορούν να λυθούν τα προβλήματα του τόπου μας, αν εμείς οι ίδιοι δε μαθαίνουμε για αυτά και πολύ περισσότερο δε μπορούμε να τα προωθήσουμε.
Στην εφημερίδα περιλαμβάνονται νέα από όλα τα δημοτικά διαμερίσματα των Παρακαμπύλιων, κεντρικά ζητήματα όπως ο δρόμος Αγρινίου Καρπενησίου, η αξιοποίηση της λίμνης Κρεμαστών, αφιερώματα σε τοποθεσίες που είναι λιγότερο γνωστές στο ευρύ κοινό, γελοιογραφίες, καθώς και οι δραστηριότητες των Παρακαμπύλιων Νέων αλλά και του υπόλοιπων συλλόγων της περιοχής μας.
Η εφημερίδα είναι ανοικτή για όλους τους αναγνώστες και ο καθένας μπορεί να γράψει την άποψη του και να τη στείλει ενυπόγραφα, προκειμένου να δημοσιευτεί.
Το βασικότερο όμως είναι ο "ΑκρόΠυργος" να έχει οικονομικούς πόρους αποκλειστικά από τους αναγνώστες του ( έτσι ξεκινήσαμε και δεν σκοπεύουμε να αλλάξει). Για αυτό η συνδρομή σας είναι απαραίτητη προκειμένου να σας έρχεται η εφημερίδα και προπάντων να μπορούμε να σας ενημερώνουμε.
Ενίσχυσε λοιπόν φίλε αναγνώστη με τη συνδρομή σου τον ΑκρόΠυργο και έλα σε επικοινωνία μαζί μας στο Mail που αναγράφεται στο ιστολόγιο μας.
Με τιμή,
Το ΔΣ του συλλόγου Παρακαμπύλιων Νέων.
http://parakampylioi.blogspot.com/2009/03/blog-post_24.html